Web Analytics Made Easy - Statcounter

عطا الله زمانی روز چهارشنبه به خبرنگار ایرنا گفت: بنیاد مسکن استان فارس برای سه حادثه سیل فروردین ۹۸ ، زلزله خان زنیان شیراز و فعالیت بنیاد مسکن فارس در ترمیم خسارت سیل شهرستان شوشتر خوزستان تسهیل‌گری اعطای وام انجام داده است. 

وی اضافه کرد: برای جبران خسارت‌های زلزله هفتم و هشتم آبان ماه سال گذشته در منطقه خان زنیان شیراز تسهیلات احداث واحدهای مسکونی شهری برای ۱۹۰ واحد و برای تعمیر ۴۶۶ واحد به مبلغ ۱۶۴ میلیارد و ۹۰۰ میلیون ریال برآورد شده که با اختصاص این اعتبارات کار اعطای تسهیلات آغاز می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر کل بنیاد مسکن استان فارس در ادامه گفت: همچنین برای اعطای وام معیشتی به ۱۹۰ نفر مشمول دریافت وام های معیشتی در منطقه خان زنیان شیراز اعطای ۲۸ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال پیش بینی شده است.

زمانی با بیان اینکه بنیاد مسکن برای اسکان موقت ۱۹۰ نفر در منطقه خان زنیان اقدام کرد افزود: میزان خسارت وارد شده به این خانواده ها حدود ۲۲ میلیارد و ۸۰۰ میلیون ریال برآورد گردید.مدیر کل بنیاد مسکن استان فارس همچنین اظهار داشت : در مناطق روستایی منطقه خان زنیان شیراز نیز ۲۲۵واحد نیاز به احداث مجدد و ۴۴ واحد نیاز به تعمیرات داشتند که اعطای ۹۶ میلیارد و ۶۰۰ میلیون ریال تسهیلات به آنها برآورد شده است .

وی اضافه کرد : بنیاد مسکن در مناطق روستایی خان زنیان شیراز هم پرداخت ۳۳ میلیارد و ۷۵۰ میلیون ریال وام معیشتی را برای ۲۲۵ نفر  خسارت دیده در روستاها در دستور کار قرار داد.

مدیر کل بنیاد مسکن استان فارس اضافه کرد: برای اسکان موقت خانوارهای آسیب دیده در مناطق  روستایی خان زنیان شیراز هم به ظرفیت ۲۲۵ نفر ۱۳ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال هزینه شده است.

زمانی در ادامه گزارشی از اعطای تسهیلات برای جبران خسارت سیل سال گذشته در استان فارس ارائه داد و گفت: در سیل سال گذشته یک هزار و ۶۹۴ واحد مسکونی شهری و ۲ هزار و ۱۶۰ واحد مسکونی روستایی دچار خسارت شدند که برای جبران خسارت ۱۰۰ درصد این واحد ها تسهیلات پرداخت شده است.

وی ادامه داد : همچنین برای احداث مجدد و درجا سازی  ۶۰۵ واحد شهری و یک هزار و ۳۷۸ واحد روستایی که خسارت عمده از سیل سال گذشته در استان فارس دیده بودند ، تسهیلات احداث مسکن در حال پرداخت است و تا کنون به مالکان ۶۸ درصد از این واحدها تسهیلات پرداخت شده است .

زمانی اضافه کرد: برای جبران خسارت سیل سال گذشته بنیاد مسکن مبادرت به پرداخت وام های معیشتی و بلا عوض نیز کرده است ، جمع کمک های پرداخت شده در این بخش حدود ۵۸۰ میلیارد و ۶۰۳ میلیون ریال است.

مدیر کل بنیاد مسکن استان فارس در باره فعالیت این بنیاد در استان خوزستان و شهرستان شوشتر نیز گفت: ۴۱۲ میلیارد و ۵۴۰ میلیون ریال تسهیلات بلاعوض ، اجاره بها و وام معیشتی به خانواده های آسیب دیده از سیل در شهرستان شوشتر پرداخت شده است.

سیل پنجم فروردین ماه دروازه قرآن شیراز جان ۲۱ نفر را گرفت، افزون بر یکصد نفر را مصدوم کرد و موجب انباشته شدن ۳۰۰ خودرو بر روی یکدیگر و خسارات مالی بسیار شد. این سیلاب در برخی دیگر از شهرستان های فارس نیز زیان هایی بر جای گذاشت.

سیل ششم فروردین ماه شیرازهمچنین باعث خسارت هایی به منازل شهروندان در برخی مناطق این شهر شد که در این میان، وضعیت محله سعدی وخیم تر از سایر نقاط بود.

همچنین زلزله ای به قدرت ۵.۱ درجه ریشتر عصر سه‌شنبه هشتم بهمن ۹۸ خان زنیان از توابع شیراز را لرزاند تا این منطقه شاهد دومین زمین لرزه در ۲ روز پیاپی باشد. زمین لرزه عصر سه شنبه ساعت ۱۸ و ۵۴ دقیقه و ۳۲ ثانیه در عمق ۵ کیلومتری خان زنیان از توابع بخش ارژن شهرستان شیراز رخ داد.

زلزله دوشنبه هفتم بهمن ۹۸ با قدرت ۵.۴ ریشتر نیز ساعت ۱۶ و ۵۸ دقیقه و ۲۶ ثانیه در عمق ۷ کیلومتری رخ داده بود.۴۳ روستای این منطقه تحت تاثیر زلزله  قرار داشته‌اند اما چهار روستا نسبت به سایر روستاها آسیب بیشتری دیدند.

منبع: جماران

کلیدواژه: بودجه 99 ویروس کرونا استان خوزستان خودرو زلزله سیل قرآن بودجه 99 ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی مدیر کل بنیاد مسکن استان فارس برای جبران خسارت منطقه خان زنیان خان زنیان شیراز سیل سال گذشته میلیون ریال پرداخت شده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۹۰۶۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعطای ۴۲ میلیارد دلار ارز در حوزه تولید در سال گذشته

ایسنا/خراسان شمالی معاون وزیر صمت با اشاره به اعطای ۴۲ میلیارد دلار ارز در سال گذشته، اظهار کرد: این میزان ارز در حوزه تولید استفاده شده است.

فولادگر در نشست با سرمایه‌گذاران و تولیدکنندگان خراسان شمالی در شهرک صنعتی بیدک که ۱۹ اردیبهشت ماه برگزار شد، اظهار کرد: سال گذشته حجم سرمایه گذاری انجام‌شده در حوزه تولید ۴۰ درصد افزایش یافت که اشتغال ایجادشده در همین ارتباط، رشد ۱۴۰ درصدی داشته است. در این مدت، تعداد پروانه‌های بهره‌برداری صادرشده در حوزه تولید ۳۰ درصد رشد داشته است.

وی با بیان اینکه بازار صادراتی ایران، بازارهای جذابی هستند، گفت: محصولات ایران برای کشورهای آفریقایی و کشورهای همسایه جذاب است. اکنون کشور عمان زمینه را برای اشتغال شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی که در این کشور رشد پیدا کرده‌اند، باز کرده است.

وی با تاکید بر اینکه تولید یک موضوع بین بخشی است و مباحث آن باید بین دستگاه‌های مختلف مانند وزارت‌های نیرو، صمت، نفت، بانک مرکزی، سازمان محیط زیست و منابع طبیعی و ... حل و فصل و پرداخته شود، ادامه داد: شعار امسال زمینه تفکر جدید و اصلاحاتی را در حوزه تولید فراهم کرده است.

معاون وزیر صمت به موضوع برون‌سپاری ارزی که تجار از آن به‌عنوان یک چالش یاد می‌کنند، اشاره و بیان کرد: در موضوع ارزی با بیش‌اظهاری برای دریافت و کم‌اظهاری برای برگرداندن ارز مواجهیم و این امر ناشی از اشکال در سیاست‌گذاری است که سبب شده تا اتفاق افتد و یکی از تبعات آن، این است که کشور با محدودیت ارزی مواجه می‌شود. از سوی دیگر، محدودیت منابع ارزی سبب بروز اتفاقات دیگری مانند کمبود منابع ارزی برای واردات ماشین‌آلات می‌شود.

فولادگر به تسهیلات تبصره ۱۸ نیز اشاره کرد و گفت: تسهیلات تبصره ۱۸ اعتباراتی است که دولت به بانک‌ها می‌دهد و بانک حق ندارد که آن را پرداخت نکند یا بگوید من نمی‌دهم.

وی با اشاره به قطع برق و گاز صنایع در برهه‌هایی از سال، افزود: وقتی قطع برق صنعت برای رفع ناترازی در اولویت قرار می‌گیرد در واقع مردم ضرر می‌کنند، چون با قطع برق صنایع، تولید و صادرات کاهش می‌یابد، میزان ارز ورودی کم می‌شود، نرخ ارز بالا می‌رود.

فولادگر درباره اختصاص سوخت به صنایع نیز بیان کرد: باید بتوانیم سوخت را به تولید گره بزنیم به‌طوری که هر تولیدکننده‌ای تولید بیشتری داشت سوخت بیشتری اختصاص یابد و در حال صحبت برای انجام آن هستیم.

وی افزود: در تلاشیم تا مدلی را طراحی کنیم تا فردی نتواند برای دریافت سوخت بیش اظهاری کند و از سوی دیگر به تولید نیز گره بخورد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اعطای ۲۲۶۲ میلیارد تسهیلات مشاغل خانگی طی یک سال در استان تهران
  • اعطای ۴۲ میلیارد دلار ارز در حوزه تولید در سال گذشته
  • ماجرای اعطای وام به مدیران شهرداری چه بود؟
  • شهر بدون کوچه ایران را بشناسید
  • سیل اردیبهشت ۴۸ هزار میلیارد ریال خسارت به بخش کشاورزی فارس زد
  • خسارت ۴۸ هزار میلیارد ریالی سیل اردیبهشت به بخش کشاورزی فارس
  • خسارت ۴۸ هزار میلیارد ریالی سیل به بخش کشاورزی فارس
  • مهلت پرداخت تسهیلات مسکن ایثارگران تا پایان خرداد
  • اعطای تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی به کسب و کار‌های سکو‌های داخلی
  • اعطای تسهیلات ۵۰۰ میلیونی به کسب و کار‌های فعال در سکو‌های داخلی